Den længste ishockeykamp nogensinde, blev spillet i CC Amfi hvor Rungsted Seier Capital spiller i weekenden.

I foråret 2017 blev verdens længste ishockeykamp spillet, og den involverer på en måde alle tre hold, som spiller denne weekends turnering i norske Hamar.

Stillingen i kvartfinaleserien mellem Storhamar og Sparta Sarpsborg var 2-2, da kamp 5 skulle spilles i CC Amfi.
Efter 60 minutter var stillingen 1-1 og kampen skulle ud i overtid.
Det er der ikke som sådan noget usædvanligt i når det kommer til slutspillet, især ikke hvis man fulgte Rungsted Seier Capitals semifinaleserie mod Esbjerg Energy i sidste sæson. Det særlige var at der skulle bruges syv perioder, sytten minutter og fjorten sekunders overtid, før norske Joakim Jensen afgjorde for Storhamar og bragte dem foran 3-2 i kvartfinaleserien efter i alt 217 minutter og 14 sekunders spil.

Hvordan involverer det så Rungsted Seier Capital?
Jo, det er nemlig sådan at Simon Fredriksson spillede for Sparta Sarpsborg og altså dermed deltog i kampen, der startede klokken 18.00 og sluttede ca. 02.30.
Simon fortæller at det er en af de vildeste sportsoplevelser han nogensinde har oplevet, og at alle spillerne var fuldstændig udmattede efter kampen, hvor de fleste tilskuere endte med at forlade arenaen inden kampen blev afgjort.
Hjemme i privatboligen har Simon også et bevis fra "Guinness Book of Records" på at han deltog i verdens længste ishockeykamp.

På trods af det der må have været et smerteligt nederlag for udeholdet, var det dog Sparta Sarpsborg der kunne juble i sidste ende, for de vandt både kamp 6 og kamp 7, og var altså dermed det hold der avancerede til de norske semifinaler.